Co. van de Goederenproducten van Yuyaoxuhao, Ltd

 

De „kwaliteit komt eerst, komt de Klanten eerste, Win-win samenwerking“

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Yuyao Xuhao Commodity Products Co., Ltd

De levertijd is snel, en zeer belangrijk: de producten altijd verzonden gelijke de orde. Ik vertrouw op hen omdat ik nooit met hen ben teleurgesteld.

—— Jerry

Deze wederzijdse samenwerking het laatst ongeveer 4 jaar, en moet toelaten de dienst die zij aboved gedacht is hebben verstrekt. Onze samenwerking zal vele jaren duren.

—— steeg

Ik ben online Chatten Nu

Yuyao Xuhao Commodity Products Co., Ltd

1
Yuyao Xuhao Commodity Products Co., Ltd
Office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : Co. van de Goederenproducten van Yuyaoxuhao, Ltd
Aantal werknemers : 30~50
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 40% - 50%

Co. van de Goederenproducten van Yuyaoxuhao, Ltd wordt gevestigd in Yuyao-Stad waar tussen Ningbo-Stad en Hangzhou-Stad is. Het is een lange geschiedenis en gemakvervoersstad. Alle goederen worden niet alleen verscheept van Ningbo-haven door overzees maar ook van Hangzhou-luchthaven door de lucht vervoerd. Hang van de grootste E-businessmarkt af in Hangzhou, kunnen wij gemakkelijker en snellere zaken doen.

Het Xuhaobedrijf werd gevestigd in 2007, na meer dan 10 jaar het ontwikkelen zich, bereiken wij meer dan 1000 vierkante metersfabriek, pakhuis, meer dan 10 reeksen producerend machines en meer dan 30 personeelsleden. Belangrijker is wij hebben rijke ervaring in goederengebied. Nu hebben wij 5 hogere die ingenieurs die in vormontwikkeling gewerkt hebben en machine voor 20 jaar, 20 arbeiders, 1 QC en 1 pakhuisbewaarder wordt gehandhaafd.

Zijn de hoofdproducten van ons bedrijf: 1, de reeksen plastic lunchdozen en kommen die voor magnetron het verwarmen en de ijskast koude opslag kunnen worden gebruikt. 2, wij OEM diverse soorten hardware en plastic producten volgens de orden van klanten. Wij keurden FDA-reeds certificaat van de V.S. goed die ons verkochten onze producten aan Europa, Amerika, Midden-Oosten en Afrika helpen. Voor zich bedrijf het verdere ontwikkelen, werken wij onze machines met automatische manipulators bij helpen om de efficiency te verbeteren en onze kwaliteit van producten te verhogen tot onze klanten.

De „kwaliteit komt eerst, komt de Klanten eerste, is Win-win samenwerking“ het informatiebeheerbeleid van ons bedrijf houdt in onze mening, warm onthaal onze klanten en de agenten komen en bezoeken ons bedrijf bespreking met samenwerking tussen bedrijven maken!

Contactgegevens
Yuyao Xuhao Commodity Products Co., Ltd

Tel.: 86-574-62497843

Fax: 86-574-62495424

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)